Villámgyors serpenyős harcsa

Kiadós és gyors vacsorát szeretnél? Ez a gombás, tabascóval feldobott harcsa biztosan a család kedvence lesz!
Hozzávalók
500 g harcsafilé
200 g gomba (választható)
2 db újhagyma
3 ek olívaolaj
só
bors
pirospaprika
tabasco
Elkészítés
A recept első lépéseként vágjuk darabokra harcsát, majd olívaolajjal, és az alábbi fűszerekkel pácoljuk be: ízlés szerint pirospaprika, só, chili és bors. A bepácolt halat tegyük a hűtőbe pihenni.
Vágjuk apróra a hagymát, és kevés olívaolajon pároljuk üvegesre. Adjuk hozzá a felszeletelt gombát és a bepácolt halat, majd pirítsuk meg. Tegyünk hozzá ízlés szerint tabasco-t.
Az elkészült gombás halat frissen tálaljuk. Ropogós fehér kenyérrel és hideg fehérborral az igazi!
- Horgászengedély árak 2025-ben 2024. november 27.
- A legnagyobb baráti társaság: 1 millió horgász Magyarországon 2024. október 20.
- Horgászrendi változások és év eleji tudnivalók a Balatonnál 2024. december 17.
- HORGÁSZ: horgászbarát ügyintézés teljesen digitálisan 2024. október 5.
- Új és szigorú szabályok a horgászoknak 2025. január 7.
- Őszi törpeharcsa gyérítés a Balatonon 2024. október 5.
2025. február 6.
Új inváziós faj a Kis-Balatonon
2025. február 5.
Kezdődik a FeHoVa
2025. február 4.
VIII. Ifjúsági Felelősök Országos Találkozója
2025. február 3.
Elkezdődött a csukatilalom, és lejártak a tavalyi állami jegyek is
2025. január 30.
Versenynaptár változások
2025. január 29.