Pirítóskenyérre kenjük és tálalásnál megszórjuk frissen aprított újhagymával, amit akár más zöldséggel kiegészítve kínálhatunk pluszban is mellé.
Halpástétom
Hozzávalók 4 főre
- 2 konzerv olajos tonhal (185 g-os kiszerelés)
- 0.25 fej lila hagyma (120 g/fej)
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 ek mustár
- 2 ek majonéz
- 0.5 mk fűszerpaprika
- 1 csokor friss petrezselyem
- só, bors
- A tálaláshoz
- 4 szelet pirítóskenyér
- 4 szál újhagyma
Elkészítés
- Orvhalászat és erőszak a Gólem-tónál: bírósági ítélet született
- Új helyszínen vizsgálják a tiszai vízlépcső megépítésének lehetőségét
- Tiltott csatornából fogott pontyokat rejtegettek a rapsicok
- Éjjeli razzia a Kis-Balatonon: 120 kiló halat mentettek meg a halőrök
- Az inváziós halfajok veszélyei hazánk vizeiben
- Bakonyi halgombócleves – krémes, gombás kényeztetés a tányérodon
2025. december 11.
„Kapj rá!” egész évben: új lendületben a hazai halfogyasztás
2025. december 11.
Horgászok figyelem! Az RSD bejelentette a 2026-os szabálymódosításokat
2025. december 11.
Vészhelyzet a ködben – kritikus percek a Balatonon
2025. december 10.
Így lehet stresszmentes a karácsony
2025. december 10.
Spiccbotozás Siófokon: félreértett hal vagy ritka példány?
2025. december 10.