Pirítóskenyérre kenjük és tálalásnál megszórjuk frissen aprított újhagymával, amit akár más zöldséggel kiegészítve kínálhatunk pluszban is mellé.
Halpástétom
Hozzávalók 4 főre
- 2 konzerv olajos tonhal (185 g-os kiszerelés)
- 0.25 fej lila hagyma (120 g/fej)
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 ek mustár
- 2 ek majonéz
- 0.5 mk fűszerpaprika
- 1 csokor friss petrezselyem
- só, bors
- A tálaláshoz
- 4 szelet pirítóskenyér
- 4 szál újhagyma
Elkészítés
- A Tisza segélykiáltása: kiszáradt tavak, elveszett halak
- Királyi tó, halas ízek, közösségi élmény – jön a tatai Öreg-tavi lehalászás
- Horgászati siker és biológiai érdekesség a Tisza-tóból
- Látványos változás előtt a Kákafoki-holtág
- A vízhiány ellen: tározással védi vízkészletét a Kötivizig
- IWCC 2026 – Horgászszenvedély határok nélkül
2025. október 26.
Halpástétom
2025. október 26.
Aranyhal vagy aranykárász? – A magyar halnevek titkai
2025. október 26.
Átfúródott a csuka száján a horgász alkarja
2025. október 25.
Új korszak kezdődik a hazai vízgazdálkodásban!
2025. október 25.
Lazacszeletek héjában sült burgonyával
2025. október 24.