Halpástétom

Megosztás:

Hozzávalók 4 főre

  • 2 konzerv olajos tonhal (185 g-os kiszerelés)
  • 0.25 fej lila hagyma (120 g/fej)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek mustár
  • 2 ek majonéz
  • 0.5 mk fűszerpaprika
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • só, bors
  • A tálaláshoz
  • 4 szelet pirítóskenyér
  • 4 szál újhagyma

Elkészítés

A halpástétom első lépéseként a tonhalat lecsepegtetjük és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a zúzott fokhagymát, a mustárt, a majonézt, a fűszerpaprikát, a szintén finomra aprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, és egy villa segítségével az egészet alaposan összedolgozzuk.

Pirítóskenyérre kenjük és tálalásnál megszórjuk frissen aprított újhagymával, amit akár más zöldséggel kiegészítve kínálhatunk pluszban is mellé.

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük