Lazacszeletek héjában sült burgonyával
Hozzávalók:
- 3-4 szelet lazac
- oregano
- fokhagyma
- só
- margarin
- 2 nagyobb burgonya
- olívaolaj a sütéshez
Elkészítés:
A halszeleteket befűszerezem oregánóval, fokhagymapéppel, pici sóval. Állni hagyom kb. fél órát. A burgonyákat megmosom, hosszába vágom, kis margarint teszek rá, és egy kis sót. Betekerem fóliába, és előmelegített sütőbe teszem. A halszeleteket mindkét oldalukon pirosra sütöm. A sütőben megfőtt krumplit fólia nélkül még visszateszem pirulni egy kicsit.
Forrás: WEBBeteg
- A Tisza segélykiáltása: kiszáradt tavak, elveszett halak
- Királyi tó, halas ízek, közösségi élmény – jön a tatai Öreg-tavi lehalászás
- Horgászati siker és biológiai érdekesség a Tisza-tóból
- Látványos változás előtt a Kákafoki-holtág
- A vízhiány ellen: tározással védi vízkészletét a Kötivizig
- IWCC 2026 – Horgászszenvedély határok nélkül
2025. október 25.
Új korszak kezdődik a hazai vízgazdálkodásban!
2025. október 25.
Lazacszeletek héjában sült burgonyával
2025. október 24.
Hetedik helyezett az örökranglistán – új rekord Maconkán
2025. október 24.
Új civil szervezet az őshonos halak védelméért
2025. október 24.
Szelektív halászat a Tisza holtágain: közel 10 tonna busa eltávolítva!
2025. október 23.