Tonhalas-borsós kuszkusz

Igazi könnyed fogás, és pillanatok alatt elkészül. Bevásárlással együtt is csak 30 perc.
Hozzávalók 2 személyre:
- 40 g hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek olívaolaj
- 100 g zöldborsó (fagyasztott, kiolvasztott)
- 1 ek currypor
- 300 ml zöldségalaplé
- 30 ml citromlé
- só, bors
- 120 g tonhal (konzerv, sós lében)
- 100 g kuszkusz
- 1 kis csokor petrezselyem
Elkészítés:
A finomra aprított hagymát és fokhagymát 2-3 perc alatt lepirítjuk az olívaolajon, majd hozzádobjuk a borsót, és még 1 percig pirítjuk. Rátesszük a curryt, a zöldségalaplevet és a citromlevet, sózzuk, borsozzuk, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a tonhalat és a kuszkuszt, lefedjük, és hagyjuk állni 10 percet. Végül belekeverjük az aprított petrezselymet is.
Forrás: SK
- Tiltott módszerrel horgásztak – rendőrségi eljárás indult a Tiszán
- Nyolc tonna fölé jutottak a Tisza-tavi halászok
- Tiltott eszközzel horgászott, de a halőrök felvették videóra
- Rekorddöntés a hidegfrontban: óriásharcsát fogtak a Téglagyári tavon
- Önkormányzatok dönthetnének a balatoni horgászatról – jön az új szabályozás?
- Halálos horgászbaleset Szlovákiában – egy 37 éves férfi életét vesztette
2025. október 14.
Tokhal a Dunából? Különleges leletre bukkantak a horgászok
2025. október 14.
Óriáshal a viharban – elképesztő küzdelem az Ecsédi-tavon
2025. október 14.
A magyar feederhorgászok ismét a világ tetején!
2025. október 13.
Ideiglenesen leáll a gyulai duzzasztó – így biztosítják a vízellátást
2025. október 13.
Rekordok dőltek a VIII. Távdobó Országos Bajnokságon
2025. október 13.