Tonhalas-borsós kuszkusz

Megosztás:

Igazi könnyed fogás, és pillanatok alatt elkészül. Bevásárlással együtt is csak 30 perc.

Hozzávalók 2 személyre:

  • 40 g hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek olívaolaj
  • 100 g zöldborsó (fagyasztott, kiolvasztott)
  • 1 ek currypor
  • 300 ml zöldségalaplé
  • 30 ml citromlé
  • só, bors
  • 120 g tonhal (konzerv, sós lében)
  • 100 g kuszkusz
  • 1 kis csokor petrezselyem

Elkészítés:

A finomra aprított hagymát és fokhagymát 2-3 perc alatt lepirítjuk az olívaolajon, majd hozzádobjuk a borsót, és még 1 percig pirítjuk. Rátesszük a curryt, a zöldségalaplevet és a citromlevet, sózzuk, borsozzuk, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a tonhalat és a kuszkuszt, lefedjük, és hagyjuk állni 10 percet. Végül belekeverjük az aprított petrezselymet is.

Forrás: SK

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük