Tonhalkrémes melegszendvics
A melegszendvicset mindenki szereti. A tonhal is nagyon kedvenc a halat kedvelők között. A kettő együtt pedig igazi nyerő páros.
Hozzávalók (kb. 6 szelethez)
A tonhalkrémhez
- 300 – 350 g tonhal (4 kis konzerv)
- 2 ek sűrített paradicsom
- 2 ek szárított paradicsomos pesztó
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
Az összeállításhoz
- 6 szelet kenyér
- 60 g vaj
- 200 – 250 g pizzamozzarella
Elkészítés
A krémhez összekeverjük a tonhalat, a sűrített paradicsomot, a pesztót és a zúzott fokhagymát, fűszerezzük. A kenyérszeleteket megvajazzuk, megkenjük a tonhalkrémmel, ráreszeljük a sajtot, sütőtepsire rakjuk, és 200-220 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt. Friss zöldségekkel tálaljuk.
Forrás: streetkitchen.hu
- Milliós kár a Lupa-tavon: így indult a horgászverseny
- Balatoni akció: tetten ért orvhalász a Tihanyi-félszigetnél
- Busa- és törpeharcsa-eladás a Körösvidéken: időpontok és tudnivalók
- Inváziós törpeharcsát célzó halászat indult Csongrád megyében
- Vízbe csúszott és meghalt egy horgász Lillafüreden
- Idegenhonos halfajok a hazai vizekben: halkutatók legfrissebb eredményei
2025. november 26.
A 11 legkapósabb süllőző és pontyozó hely az országban
2025. november 26.
Változatlan jegyárak és új tervek: fontos döntések a vasi horgászoknak
2025. november 26.
Komló-sikondai tó: horgászat, pihenés és természet egy helyen
2025. november 26.
Kárókatona-invázió a Tiszán – beavatkozott a KTVHESZ
2025. november 25.
Rábagyarmati-záportározó: kis víz, nagy lehetőség a horgászoknak
2025. november 25.