Tonhalkrémes melegszendvics

A melegszendvicset mindenki szereti. A tonhal is nagyon kedvenc a halat kedvelők között. A kettő együtt pedig igazi nyerő páros.
Hozzávalók (kb. 6 szelethez)
A tonhalkrémhez
- 300 – 350 g tonhal (4 kis konzerv)
- 2 ek sűrített paradicsom
- 2 ek szárított paradicsomos pesztó
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
Az összeállításhoz
- 6 szelet kenyér
- 60 g vaj
- 200 – 250 g pizzamozzarella
Elkészítés
A krémhez összekeverjük a tonhalat, a sűrített paradicsomot, a pesztót és a zúzott fokhagymát, fűszerezzük. A kenyérszeleteket megvajazzuk, megkenjük a tonhalkrémmel, ráreszeljük a sajtot, sütőtepsire rakjuk, és 200-220 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt. Friss zöldségekkel tálaljuk.
Forrás: streetkitchen.hu
- Hatalmas razziát tartottak a Tisza-tónál, tíz horgász megbukott
- A „kantáros” halak miatt szigorítanak Tiszakécskén
- Horgászati tilalom lépett életbe Maconkán a vízhiány miatt
- Horgászati tilalmat rendeltek el a halpusztulással sújtott balassagyarmati tavon
- Bivalyok mellett aprította a törpeharcsákat
- Hátrányból fordítva nyerte meg a Női Feeder OB-t Rudnai Csilla
2025. augusztus 14.
Több száz kilós bemutatkozó fogás
2025. augusztus 14.
Ellopták a falu barátságos koi pontyát
2025. augusztus 14.
Veszélyes meglepetés a Velencei-tóban
2025. augusztus 13.
Nagyon közel kerültek a harmincéves országos jászkeszegrekordhoz
2025. augusztus 13.
Öt évre meghosszabbították a Balaton jelenlegi vízszintszabályozását
2025. augusztus 13.