Tonhalkrémes melegszendvics

Megosztás:

A melegszendvicset mindenki szereti. A tonhal is nagyon kedvenc a halat kedvelők között. A kettő együtt pedig igazi nyerő páros.

Hozzávalók (kb. 6 szelethez)

A tonhalkrémhez

  • 300 – 350 g tonhal (4 kis konzerv)
  • 2 ek sűrített paradicsom
  • 2 ek szárított paradicsomos pesztó
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só, bors

Az összeállításhoz

  • 6 szelet kenyér
  • 60 g vaj
  • 200 – 250 g pizzamozzarella

Elkészítés

A krémhez összekeverjük a tonhalat, a sűrített paradicsomot, a pesztót és a zúzott fokhagymát, fűszerezzük. A kenyérszeleteket megvajazzuk, megkenjük a tonhalkrémmel, ráreszeljük  a sajtot, sütőtepsire rakjuk, és 200-220 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt. Friss zöldségekkel tálaljuk.

Forrás: streetkitchen.hu

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük