Tonhalkrémes melegszendvics

A melegszendvicset mindenki szereti. A tonhal is nagyon kedvenc a halat kedvelők között. A kettő együtt pedig igazi nyerő páros.
Hozzávalók (kb. 6 szelethez)
A tonhalkrémhez
- 300 – 350 g tonhal (4 kis konzerv)
- 2 ek sűrített paradicsom
- 2 ek szárított paradicsomos pesztó
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
Az összeállításhoz
- 6 szelet kenyér
- 60 g vaj
- 200 – 250 g pizzamozzarella
Elkészítés
A krémhez összekeverjük a tonhalat, a sűrített paradicsomot, a pesztót és a zúzott fokhagymát, fűszerezzük. A kenyérszeleteket megvajazzuk, megkenjük a tonhalkrémmel, ráreszeljük a sajtot, sütőtepsire rakjuk, és 200-220 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt. Friss zöldségekkel tálaljuk.
Forrás: streetkitchen.hu
- Megjelent a Magyarország halfaunája című könyv második kiadása
- Sosem találja ki, hogyan fogtak amurt Dunakeszin!
- Hal fárasztása közben halt meg a horgász
- Eltűnt egy fiatal halkutató a Hortobágy-Berettyón történt csónakbalesetben
- Hajrájához ért az év horgásza verseny nevezési szakasza!
- Tiltott eszközzel horgászott, de a halőrök felvették videóra
2025. október 8.
Tiltott eszközzel horgászott, de a halőrök felvették videóra
2025. október 8.
Nyolc tonna fölé jutottak a Tisza-tavi halászok
2025. október 7.
Folytatódik a halőri terepjáró flotta fejlesztése és megújítása
2025. október 7.