Tonhalkrémes melegszendvics
A melegszendvicset mindenki szereti. A tonhal is nagyon kedvenc a halat kedvelők között. A kettő együtt pedig igazi nyerő páros.
Hozzávalók (kb. 6 szelethez)
A tonhalkrémhez
- 300 – 350 g tonhal (4 kis konzerv)
- 2 ek sűrített paradicsom
- 2 ek szárított paradicsomos pesztó
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
Az összeállításhoz
- 6 szelet kenyér
- 60 g vaj
- 200 – 250 g pizzamozzarella
Elkészítés
A krémhez összekeverjük a tonhalat, a sűrített paradicsomot, a pesztót és a zúzott fokhagymát, fűszerezzük. A kenyérszeleteket megvajazzuk, megkenjük a tonhalkrémmel, ráreszeljük a sajtot, sütőtepsire rakjuk, és 200-220 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt. Friss zöldségekkel tálaljuk.
Forrás: streetkitchen.hu
- A Tisza-tó téli arca: megkezdődik a vízszint beállítása
- Elhunyt Dérer István, a Mohosz elnökhelyettese
- Tönkretette a merítőszákot a 10 kilós csuka
- Inváziós busák a Körös holtágain – szelektív halászat a természet védelmében
- Élő határ: az Ipoly mozgásával rajzolja újra Magyarország térképét
- Élete halát fogta a doppingvétség miatt eltiltott úszó
2025. november 15.
Lazac air fryerben
2025. november 15.
December 3-án rendezik a II. Tisza-tavi Horgászfórumot
2025. november 15.
Tíz éve nem látott halfaj bukkant fel újra a Körösökben
2025. november 14.
Lépcsőkialakítással rongálták meg az ikervári műcsatorna töltését
2025. november 14.
Két óráig bűvészkedtek a félmázsás aranybusával Palotáson
2025. november 14.