Villámgyors serpenyős harcsa

Kiadós és gyors vacsorát szeretnél? Ez a gombás, tabascóval feldobott harcsa biztosan a család kedvence lesz!
Hozzávalók
500 g harcsafilé
200 g gomba (választható)
2 db újhagyma
3 ek olívaolaj
só
bors
pirospaprika
tabasco
Elkészítés
A recept első lépéseként vágjuk darabokra harcsát, majd olívaolajjal, és az alábbi fűszerekkel pácoljuk be: ízlés szerint pirospaprika, só, chili és bors. A bepácolt halat tegyük a hűtőbe pihenni.
Vágjuk apróra a hagymát, és kevés olívaolajon pároljuk üvegesre. Adjuk hozzá a felszeletelt gombát és a bepácolt halat, majd pirítsuk meg. Tegyünk hozzá ízlés szerint tabasco-t.
Az elkészült gombás halat frissen tálaljuk. Ropogós fehér kenyérrel és hideg fehérborral az igazi!
- Tiltott módszerrel horgásztak – rendőrségi eljárás indult a Tiszán
- Nyolc tonna fölé jutottak a Tisza-tavi halászok
- Tiltott eszközzel horgászott, de a halőrök felvették videóra
- A Tisza segélykiáltása: kiszáradt tavak, elveszett halak
- Gigantikus busa az Alcsi Holt-Tiszából
- Balaton apadó meder – fotókon a rendkívüli látvány
2025. október 18.
Újra elkapták Stefánt, a Duna szörnyét
2025. október 18.
Illegális horgok tucatjait szedték ki a Tiszából
2025. október 18.
Házi halfalatok
2025. október 17.
Vogel Márton első csukája Amerikában – a szokatlan csali titka
2025. október 17.
Hódpatkány a levegőben – amikor a kíváncsiság visszafelé sül el
2025. október 17.