Villámgyors serpenyős harcsa

Megosztás:
Serpenyős harcsa
Serpenyős harcsa

Kiadós és gyors vacsorát szeretnél? Ez a gombás, tabascóval feldobott harcsa biztosan a család kedvence lesz!

Hozzávalók

500 g harcsafilé
200 g gomba (választható)
2 db újhagyma
3 ek olívaolaj

bors
pirospaprika
tabasco

 

Elkészítés

A recept első lépéseként vágjuk darabokra harcsát, majd olívaolajjal, és az alábbi fűszerekkel pácoljuk be: ízlés szerint pirospaprika, só, chili és bors. A bepácolt halat tegyük a hűtőbe pihenni.

Vágjuk apróra a hagymát, és kevés olívaolajon pároljuk üvegesre. Adjuk hozzá a felszeletelt gombát és a bepácolt halat, majd pirítsuk meg. Tegyünk hozzá ízlés szerint tabasco-t.

Az elkészült gombás halat frissen tálaljuk. Ropogós fehér kenyérrel és hideg fehérborral az igazi!

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük