Villámgyors serpenyős harcsa

Kiadós és gyors vacsorát szeretnél? Ez a gombás, tabascóval feldobott harcsa biztosan a család kedvence lesz!
Hozzávalók
500 g harcsafilé
200 g gomba (választható)
2 db újhagyma
3 ek olívaolaj
só
bors
pirospaprika
tabasco
Elkészítés
A recept első lépéseként vágjuk darabokra harcsát, majd olívaolajjal, és az alábbi fűszerekkel pácoljuk be: ízlés szerint pirospaprika, só, chili és bors. A bepácolt halat tegyük a hűtőbe pihenni.
Vágjuk apróra a hagymát, és kevés olívaolajon pároljuk üvegesre. Adjuk hozzá a felszeletelt gombát és a bepácolt halat, majd pirítsuk meg. Tegyünk hozzá ízlés szerint tabasco-t.
Az elkészült gombás halat frissen tálaljuk. Ropogós fehér kenyérrel és hideg fehérborral az igazi!
2025. április 14.
Elrajtolt a XI. IBCC verseny
2025. április 11.
Itt a kullancs-invázió, így védekezhetünk
2025. április 10.
28 ország 300 csapata ered a legnagyobb pontyok nyomába a Balatonon
2025. április 9.
Fókuszban a horgászat – Dunai kalandok
2025. április 9.
Indul a fogyasztóvédelmi konzultáció
2025. április 8.