Villámgyors serpenyős harcsa
Kiadós és gyors vacsorát szeretnél? Ez a gombás, tabascóval feldobott harcsa biztosan a család kedvence lesz!
Hozzávalók
500 g harcsafilé
200 g gomba (választható)
2 db újhagyma
3 ek olívaolaj
só
bors
pirospaprika
tabasco
Elkészítés
A recept első lépéseként vágjuk darabokra harcsát, majd olívaolajjal, és az alábbi fűszerekkel pácoljuk be: ízlés szerint pirospaprika, só, chili és bors. A bepácolt halat tegyük a hűtőbe pihenni.
Vágjuk apróra a hagymát, és kevés olívaolajon pároljuk üvegesre. Adjuk hozzá a felszeletelt gombát és a bepácolt halat, majd pirítsuk meg. Tegyünk hozzá ízlés szerint tabasco-t.
Az elkészült gombás halat frissen tálaljuk. Ropogós fehér kenyérrel és hideg fehérborral az igazi!
- Horgászengedély árak 2025-ben 2024. november 27.
- A legnagyobb baráti társaság: 1 millió horgász Magyarországon 2024. október 20.
- Horgászrendi változások és év eleji tudnivalók a Balatonnál 2024. december 17.
- HORGÁSZ: horgászbarát ügyintézés teljesen digitálisan 2024. október 5.
- Őszi törpeharcsa gyérítés a Balatonon 2024. október 5.
- Csillag László egyéni világbajnok! 2024. október 5.
2025. január 23.
A WWF Hungary sem az amur pártján
2025. január 21.
A haltani társaság az amur védelme ellen
2025. január 20.
Villámgyors serpenyős harcsa
2025. január 17.
300 millió felett a 2024-es haltelepítési támogatás
2025. január 15.
Lassan fogynak a kárókatonák
2025. január 14.