Durbincs „al cartoccio”

Megosztás:

Az „al cartoccio” fóliában készültet jelent - ezzel a technikával egy rendkívül omlós, aromatizált ételt készíthettek.

Hozzávalók

  • 1 db durbincs
  • só, bors
  • 200 ml fehérbor
  • 500 ml halalaplé
  • 5 – 6 szem fekete olajbogyó
  • 5 – 6 szem koktélparadicsom
  • 2 – 3 ág kakukkfű
  • 2 ág rozmaring
  • 2 – 3 szál bazsalikom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10 szem kapribogyó
  • 100 ml olívaolaj
  • 1 ek vaj

Elkészítés

A halat sózzuk, borsozzuk, majd a többi alapanyaggal együtt egy meghajtogatott fóliazsákba helyezzük, lezárjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-40 perc alatt készre sütjük. A hal méretétől függ az idő. Ha megszúrjuk egy villával, és úgy megy bele, mint forró kés a vajba, akkor elkészült a hal.

A fóliatasak elkészítése

Forrás: SK

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük