Tonhalas tortillapizza

Megosztás:

15 perc alatt megvan, tápanyagdús, és abszolút hozza a pizzafeelinget.

Hozzávalók

  • 3 db kisebb tortillalap
  • 3 ek szárítottparadicsom-pesztó
  • 3 x 80 g tonhal (konzerv)
  • 150 g trappista sajt
  • 1 kis fej lila hagyma
  • 3 kis marék friss rukkola

Elkészítés

A tortillalapokat megkenjük a pesztóval, ráhalmozzuk a lecsepegtetett tonhalat, ráreszeljük  a sajtot, megszórjuk a vékony szeletekre vágott lila hagymával, és 200 fokra előmelegített grillsütőben addig sütjük (kb 8-10 perc), amíg meg nem pirul a sajt. Rukkolával tálaljuk.

Elkészítési idő: 15 perc

Forrás: SK

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük